divendres, 29 de novembre del 2013

Edició de Video



En els últims dos anys hem estat indagant i practicant molt en el que a l'edició de videos es refereix. A l'inici de la creació de GdG, humilment vam començar amb el Movie Maker, donant els primers passos, fent algunes cosetes per a nosaltres o alguna recopilació de fotos en el comiat d'algun company, el resultat era acceptable però molt poc professional.

Fa un parell d'anys vam pujar el nivell i vam començar a treballar amb editors de videos més professionals, des de llavors i a través de contínues formacions ens hem anat especialitzant en aquest tema, i en les diferents aplicacions i enfocaments que una edició de video pot tenir, des de realització de intros per videos, edició d'imatges fixes o edició de videos convencional. En un període relativament curt i a causa del nivell que hem anat conquistant, se'ns ha permès fer videos presentació de diferents associacions per a convencions, jornades i congressos, així com treballs per a companys que han dipositat la seva confiança en nosaltres; video de recopilació d'imatges per a noces, per a familiars o com havia comentat abans, per a presentacion d'entitats.

Anirem alimentant aquesta secció amb els diferents treballs que hem realitzat i que se'ns permeten mostrar, ja que molts són personals i no són aptes per penjar-los a internet. 

Per començar adjuntarem el video presentació del Grup de Disseny Gràfic que vam mostrar al Confrés de Paral·lisis Cerebral celebrat a Màlaga al 2012.

Una salutació a tod@s




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada